Rohože pre potravinársky priemysel a gastronómiu
Rohože pre potravinársky priemysel sú určené hlavne pre:
- profesionálne kuchyne
- bary
- sklady potravín
- priestory pre spracovanie potravín (mäso, ryby, atď)
Rohože sú vhodné do mokrého prostredia, sú odolné voči tukom a mastnotám, sú ľahko umývateľné.
Rohože zvyšujú bezpečnosť pracovníkov na pracovisku. Najčastejšie príčiny pracovných úrazov spôsobených ušmyknutím a pádom sú hlina alebo mastnota na podlahe.
Rohože ďalej znižujú únavu a tým, zvyšujú produktivity zamestnancov. Zvyšujú pracovnú pohodu, tým, že izolujú zamestnancov od chladných podláh.
Vstupné dezinfekčné rohože
Potravinárske, Gumové, Samostatné, Mokré prostredie, Vysoká záťaž
Vstupné dezinfekčné rohože 346 Sani [...]
Obojstranné protišmykové rohože
Potravinárske, Nitrilové, Samostatné, Mokré prostredie, Všetky prostredia, Stredná záťaž
Obojstranné protišmykové rohože pre [...]
Rohože pre potravinársky priemysel
Potravinárske, Gumové, Nitrilové, Samostatné, Modulárne, Mokré prostredie, Všetky prostredia, Vysoká záťaž
Rohože pre potravinársky priemysel [...]
Rohože pre gastronómiu
Potravinárske, Gumové, Nitrilové, Samostatné, Modulárne, Mokré prostredie, Vysoká záťaž
Rohože pre gastronómiu 550RD Cushio [...]