Rohože pre potravinársky priemysel a gastronómiu
Rohože pre potravinársky priemysel sú určené hlavne pre:
- profesionálne kuchyne
- bary
- sklady potravín
- priestory pre spracovanie potravín (mäso, ryby, atď)
Rohože sú vhodné do mokrého prostredia, sú odolné voči tukom a mastnotám, sú ľahko umývateľné.
Rohože zvyšujú bezpečnosť pracovníkov na pracovisku. Najčastejšie príčiny pracovných úrazov spôsobených ušmyknutím a pádom sú hlina alebo mastnota na podlahe.
Rohože ďalej znižujú únavu a tým, zvyšujú produktivity zamestnancov. Zvyšujú pracovnú pohodu, tým, že izolujú zamestnancov od chladných podláh.
Vstupné dezinfekčné rohože
Gumové, Mokré prostredie, Potravinárske, Samostatné, Vysoká záťaž
Vstupné dezinfekčné rohože 346 Sani [...]
Obojstranné protišmykové rohože
Mokré prostredie, Nitrilové, Potravinárske, Samostatné, Stredná záťaž, Všetky prostredia
Obojstranné protišmykové rohože pre [...]
Rohože pre potravinársky priemysel
Gumové, Modulárne, Mokré prostredie, Nitrilové, Potravinárske, Samostatné, Všetky prostredia, Vysoká záťaž
Rohože pre potravinársky priemysel [...]
Rohože pre gastronómiu
Gumové, Modulárne, Mokré prostredie, Nitrilové, Potravinárske, Samostatné, Vysoká záťaž
Rohože pre gastronómiu 550RD Cushio [...]