Rohože pre potravinársky priemysel a gastronómiu
Rohože pre potravinársky priemysel sú určené hlavne pre:
- profesionálne kuchyne
- bary
- sklady potravín
- priestory pre spracovanie potravín (mäso, ryby, atď)
Rohože sú vhodné do mokrého prostredia, sú odolné voči tukom a mastnotám, sú ľahko umývateľné.
Rohože zvyšujú bezpečnosť pracovníkov na pracovisku. Najčastejšie príčiny pracovných úrazov spôsobených ušmyknutím a pádom sú hlina alebo mastnota na podlahe.
Rohože ďalej znižujú únavu a tým, zvyšujú produktivity zamestnancov. Zvyšujú pracovnú pohodu, tým, že izolujú zamestnancov od chladných podláh.
juraj.tilesch2024-08-28T00:41:05+02:00
Vstupné dezinfekčné rohože
Vstupné dezinfekčné rohože 346 S [...]
juraj.tilesch2024-08-28T00:41:04+02:00
Obojstranné protišmykové rohože
Obojstranné protišmykové rohože pre [...]
juraj.tilesch2024-08-28T00:41:05+02:00
Rohože pre potravinársky priemysel
Rohože pre potravinársky priemysel [...]